spaabæk clinic tilbyder

Behandlinger

Valget af behandling afhænger af hudtype, ansigtstræk og ønsker.
Vi rådgiver og guider til det helt rigtige valg for dig - vi fremlægger alle muligheder og behandlingstyper
samt de præcise omkostninger, så du føler dig tryg, velinformeret og træffer den rigtige beslutning - for dig.

Hudfornyelse & -boost
Når huden skal fornys og gøres fastere og mere elastisk, anvender vi bl.a. laser (fraxel og vpl), microtox og skinboostning. Ved laserstråler stimuleres hudens egne genopbygningsevner til at danne nyt bindevæv. Ved skinboostning er det tilføjelsen af en masse fugt, der giver huden fornyet elasticitet.
Karsprængninger & rødme - ansigt
Når vi behandlinger kar og rødme i ansigtet er det med laserbehandling. Karsprængninger varierer i farve, størrelse og hvor dybt de ligger i hudlagene, men oftest er 1-3 behandlinger nok. Denne behandling afhjælper også, hvis du har Rosacea og derfor generes af udvidede blodkar i ansigtet.
Karsprængninger & rødme - krop
Karsprængninger på kroppen kan være generende og begrænsende, især om sommeren, hvor de bare ben vises oftere. Man kan få karsprænger i alle aldre og de kan variere meget i størrelse og farve. For at mindske synligheden af karsprængninger og rødme anvender vi mikrosklerering - også kaldet skleroterapi. Ved sklerosering injeceres den virksomme væske Aethoxysclerol ind i det udvidede blodkar, som nedbrydes og lukker sig for til sidst at blive helt opløst.
Laserbehandling vaginal atrofi
Disse laserbehandlinger stimulerer udviklingen af kollagen og elastin produktionen og øger samtidig vævscirkulationen. Kvinder i alle aldre som oplever symptomer på slaphed, tørhed eller en slap bækkenbund eller let urin inkontinens kan behandles med laser. Oftest udvikler kvinder i overgangsalderen disse problemer, men kvinder som har født kan også gennemgå hormonelle ændringer, der påvirker vaginal sundhed og velvære.
Permanent hårfjernelse
VPL (Varied Pulse Light) er vores bedste ven, når vi en gang for alle fjerner uønsket hår, så du slipper for barbering og gener som røde knopper og kløe. Denne diode-laser fjerner permanent hår på en nænsom måde, fordi melaninet i håret absorberer lysenergien fra maskinen og på den måde opvarmes håret til en temperatur, der permanent forhindrer den hårvækst, mange mennesker helst er foruden.
Rynkebehandling & -reduktion
For at reducere og forebygge dybe rynker og linjer i dit ansigt, anvender vi botox, som er en af de mest anerkendte metoder til anti-age behandlinger. Rynker opstår, når huden bliver foldet pga. muskelsammentrækninger, der naturligt kommer med alderen, men som også kan forårsages af et stressfuldt liv med manglende overskud.
Skulpturering & volume
Når vi laver skulpturering og volume anvender vi fillers, bl.a. Juvéderm, som er anderkendt for sine langtidsholdbare resultater. Fillers anvendes til at få volumen tilbage i ansigtet og opnå et naturligt yngre udseende. Hyaluronsyrefillers Juvederm® er vores fortrukne fillers, da de er nedbrydelige og giver flotte naturlige resultater og risikoen for bivirkninger er meget lav.
Book din behandling