Om spaabæk clinic

Vores filosofi


Vi mener at alle, uanset om de er kvinder eller mænd, unge eller gamle, fortjener at se ud og føle sig bedst for deres alder. Vores miljø og livets stressfulde perioder har en effekt på os alle.
Krop og sjæl fortjener at blive genoprettet, forfrisket og forbedret. Det giver en tilfredsstillende følelse.
Vi tror ikke på, at dette er forfængelighed men snarere at vi respekterer den naturlige skønhed, som er i os alle.
Vi tror ikke på, at vi skal fratages den naturlige skønhed, men snarere at forbedre det, der allerede er blevet givet til os.


Dette giver selvtillid og selvværd.

Kosmetisk medicin kræver en tværfaglig tilgang, en kombination af medicin og kunst er afgørende.
En kosmetisk behandler kræver at man har et godt æstetisk øje og en omfattende medicinsk forståelse af kroppens dynamiske forandring over tid. At kombinere dette med realistiske patientforventninger giver et synergetisk og afbalanceret resultat. I Spaabæk Clinic tilbyder vi en række behandlinger inden for injektions og laser-terapi. Vi anses for at have en misundelsesværdig sikkerhedsprofil.
Alle kunder er specielle og har individuelle behov, derfor vurderes hver enkelt også sådan.
Kundens forventninger, ansigtstræk, etnicitet og hudtype tages i betragtning under konsultationen, og den mest passende behandlingsplan udarbejdes.  
Vi giver kunden et omfattende og informativt udvalg af muligheder på et sagligt og fagligt grundlag. Vi oplyser præcise omkostninger og budgetter, fordele og ulemper ved alle muligheder og alternativer.

Dette er for at opnå et ønsket og realistisk resultat.

Spaabæk clinic personale

Det er os, du møder i klinikken

Dorthe Bisgaard

Klinikkens hudlæge

Karin Spaabæk

klinikken Indehaver & sygeplerske
Dorthe og jeg har arbejdet sammen i mere end 10 år. Vi har den samme tilgang og deler en fælles passion for den rigtige behandling vælges hver gang - den helt rigtige behandling for netop dig, din hudtype, dine ansigtstræk og dine ønsker.
Karin Spaabæk
Passion, drive & formål

Filosofien.

Vi  mener at alle, uanset om de er kvinder eller mænd, unge eller gamle, fortjener at se ud og føle sig bedst for deres alder.
Vi tror ikke på, at dette er forfængelighed, men snarere at vi respekterer den naturlige skønhed, som er i os alle. Vi tror ikke på, at vi skal fratages den naturlige skønhed, men snarere at forbedre det, der allerede er blevet givet til os.  Dette giver selvtillid og selvværd.

Læs mere om os
SPAABÆK DNA - NU OG FOR ALTID

Kerneværdier.

Vi sætter en ære i at være etiske, ærlige, professionelle og vi respekterer, at alle kunder har individuelle behov.
Kundens forventninger, ansigtstræk, etnicitet og hudtype tages i betragtning under konsultationen, og den mest passende behandlingsplan udarbejdes. Vi fokuserer på kundetryghed, ekspertise og rådgivning.

Se før & efter billeder
SPAABÆK SERIEN TIL ALLE HUDTYPER

Egenproduktion.

Fordi vi går op i vores fag og har en dyb viden omkring hudlag, elasticitet og ældning - har vi produceret vores egen cremeserie.

Læs om vores cremer
AFGØRENDE FOR OS OG FOR DIG

Sikkerhed.

Vi har en certificeret læge tilknyttet og er godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhed. Mange af vores behandlinger kræver 48-timers betænkningstid, fordi vi sætter en ære i at ærlige, troværdige og ansvarlige.

kontakt os
få gode råd, inspiration, viden & nyheder

Få blogindlæg i indbakken

Du er nu tilmeldt vores blogbreve
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Book din behandling