egenproduktion af hudplejeprodukter

Spaabæk cremerne

Jeg er uddannet sygeplejerske og har arbejdet i udlandet - Australien, Schweiz og Englang samt på privathospitaler i Danmark.
I størstedelen af de 30 år, hvor jeg har praktiseret som sygeplejerske, har mit primære engagement været smertebehandling og hudproblematikker hos brandsårspatienter, samt akutte og kroniske kræftpatienter i stråle og kemoterapiforløb.

I 2011 blev jeg lægeeksamineret kosmetolog, mens jeg arbejdede på Privathospitalet Mølholm i Vejle.
Arbejdet bringer mig så mange spørgsmål og henvendelser omkring huden og i 2012 åbner jeg min kosmetiske klinik. Her oplever jeg frustrerede kunder som fremviser 10-18 forskellige produkter, de anvender og alligevel kæmper de med problemer som rødme, kløe og tørhed.

Spørgsmål til, og om hvordan de finder den rigtige creme, uden at skulle forholde sig til forpligtende behandlinger. At kunne nøjes med kun at købe en creme, hvis det var behovet. Kommer vi ind i en butik præsenteres vi for et utal af produkter, der lover os alt fra at være problemknusere til at få evig ungdom.

Vi kan ikke gennemskue det.

Derfor besluttede jeg mig for at udvikle og fremstille en lille cremeserie, baseret på den information og viden, jeg havde tilegnet mig, igennem mit arbejde samt de oplevelser, jeg har haft. Det tog mig 2 år, før jeg var tilfreds.

For målet var at skabe en serie som alle kan bruge, forstå, og huske at bruge - ikke mindst. En cremeserie som gør det, den skal, uden kompleksiteter og som indeholder de ingredienser, der optimerer hudens pleje og beskyttelse.
Et andet mål var at forenkle hudplejerutinen og samtidig skabe en oplevelse af at have det godt i huden, i takt med, at huden forbedres.
I mit nuværende arbejde , er det den formidling jeg anvender; at skabe en forståelse og begrundelse for, at man rent faktisk ikke har brug for så meget.

Det har vi succes med.

Klik på billedet for at se mere om processen
Det kræver få midler at holde sin hud sund. Og tro mig - jo mindre du bruger desto bedre har din hud det. Få grundlæggende og væsentlige produkter. Rens – Fugt - Beskyttelse.

Hele Spaabæk serien kan købes i klinikken på Norgesgade i Fredericia

Hydralockday

Dagcreme
Pris: 495 -,

A-Ultimatenight

Natcreme
Pris: 495 -,

Renew-24

Creme
Pris: 495 -,

SunProteC

Solcreme
Pris: 495 -,

UltraCleanse

Rens
Pris: 495 -,
fra sygeplejerske til producent af egen hudpleje

Mere om Karin Spaabæk

få gode råd, inspiration, viden & nyheder

Få blogindlæg i indbakken

Du er nu tilmeldt vores blogbreve
Oops! Something went wrong while submitting the form.
Book din behandling